Wat wij doen

Voor alles wat met de motoren van klassieke auto's te maken heeft kunt u bij ons terecht. Van kleine reparaties tot complete revisies. We werken voor zowel garagebedrijven als particulieren vanuit heel Nederland. In onze werkplaats - die is gevestigd in Haarlem - hebben wij vrijwel al het benodigde gereedschap om zelfs de meest uitdagende projecten in huis te doen.

Wij doen reparaties en complete revisies van motoren van oude auto's

Motorrevisie Oldtimers en Klassieke auto's

Onze projecten beginnen met het aanleveren van de motor. Wij hebben helaas zelf geen mogelijkheid om deze voor u uit te bouwen maar hebben wel diverse partners die dit graag voor u doen.

We bespreken uw wensen en kunnen u op basis daarvan een inschatting geven van het verloop van het project. Tijdens onze werkzaamheden komen wij vaak onvoorziene zaken tegen.Daarom zijn de kosten altijd onder voorbehoud. De motoren die wij reviseren zijn vaak al tientallen jaren oud waardoor deze vaak heel wat te lijden hebben gehad. Dit is niet altijd aan de buitenkant zichtbaar. Wel zullen wij u tijdens het project altijd op de hoogte houden en doen wij alles in overleg.

Wij werken meestal aan motoren van Klassiekers, maar u kunt ook bij ons terecht voor revisie en reparaties van diesel- en andere motoren. Neem bij twijfel altijd contact met ons op, wij helpen u graag.

Bij het reviseren van componenten van klassiekers en oldtimers komt vaak maatwerk kijken. Veel onderdelen zijn niet langer verkrijgbaar en moeten op maat gemaakt worden. Ook deze werkzaamheden doen wij in huis.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het lassen van onder andere aluminium, gietijzer, rvs en staal.

Specialistisch lassen

Ook kunnen wij zelf onderdelen maken en lassen wij onder andere staal, aluminium en rvs.

KRUKAS SLIJPEN

Op onze slijpbank speciaal voor krukassen kunnen wij vaak uw krukas naar een volgende ondermaat slijpen. Kijk bij onze projecten en neem contact op voor meer informatie.

VLIEGWIEL SLIJPEN

Ook kunnen wij uw vliegwiel slijpen tot 510mm diameter

Hulp nodig bij uw project?